Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei. Codin Maticiuc este tată pentru sute de copii: ”Orfelinatul pe care îl avem este sufletul mamei mele”

Eroul Zilei. Codin Maticiuc este tată pentru sute de copii: ”Orfelinatul pe care îl avem este sufletul mamei mele”

Eroul Zilei. Codin Maticiuc este tată pentru sute de copii: ”Orfelinatul pe care îl avem este sufletul mamei mele”
08 Dec 2017   •   11:41

Codin Maticiuc este un fel de tată adoptiv pentru zeci de copii. 

Zeci de suflete cărora le poartă de grijă în secret. Puţini ştiu că, din 2004, Codin Maticiuc a deschis un orfelinat, în care trăiesc zeci de copii. Mai mult, tot aici vin zeci de copii din familii sarace să primească în fiecare zi o masă caldă. Lui Codin nu-i place să vorbească despre faptele bune pe care le face, de teamă să nu fie perceput greşit. 

Însă faptele bune nu se opresc doar la acest orfelinat. Pe lângă campaniile sociale în care se implica, zilele acestea, impreuna cu mai multi voluntari, a impodobit brazi de Craciun pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. 

”Orfelinatul este sufletul mamei mele, ea merge cel mai des la ei, dar este și mintea tatălui meu. Sunt destul de implicat. Le-am spus tuturor prietenilor că este cea mai grea moștenire pe care mi-o lasă părinții mei pentru că este o cheltuială foarte mare pentru noi. Copiilor din orfelinat le asigurăm și un loc de muncă după ce părăsesc orfelinatul. În funcție de pregătirea pe care le au le oferim 3-4 variante de locuri de muncă”, a declarat Codin Maticiuc la Antena 3.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close