Antena 3 CNN Actualitate Social Eveniment inedit în Statele Unite. Două perechi de gemeni identici vor face o nuntă comună

Eveniment inedit în Statele Unite. Două perechi de gemeni identici vor face o nuntă comună

Eveniment inedit în Statele Unite. Două perechi de gemeni identici vor face o nuntă comună
Sursa foto: Foto: Brittany Deane/ Facebook
18 Feb 2018   •   16:51

Două perechi de gemeni identici planifică acum o nuntă comună după ce doi frați le-au cerut în căsătorie pe două surori pe data de 2 februarie. Ei au ales ziua în mod simbolic fiind 2 a 2-a, scrie ABC News.

Brittany și Briana Deane i-au întâlnit pe Josh și pe Jeremy Salyers în august, anul trecut, la Festivalul Gemenilor din Twinsburg (n.r. Orașul Gemenilor), Ohio, cea mai mare adunare anuală de gemeni și alți multipli din lume.

Gemenele Deane, în vârstă de 31 ed ani, din Virginia, au participat la festival în fiecare an din 2011 până în prezent, în timp ce viitorii lor soți, în vârstă de 34 de ani, au fost pentru prima dată la ediția din  2017. „Când am ajuns acolo, lucrurile s-au dovedit a fi mult mai bune decât ne-am fi așteptat vreodată”, a declarat Josh Salyers pentru ABC News, referindu-se la recenta sa logodnă, informează libertatea.ro.

Brittany Deane și-a amintit că ea și sora sa i-au văzut pe gemenii Salyers la unul dintre evenimentele din prima zi a festivalului. „Stăteam pe margine și i-am văzut pe acești doi tineri uimitor de frumoși, care păreau a fi de-o vârstă cu noi, că se plimbau de-a lungul încăperii”, povestește Brittany, care adaugă apoi că sora sa Briana a apucat-o de încheietura mâinii, un gest pe care îl fce de obicei atunci când este încântată de ceva. După câteva clipe i-a observat și ea pe gemeni. „Erau uimitori”, a spus Briana Deane despre logodnicul ei și fratele său geamăn.

×
Subiecte în articol: eveniment surori frati gemeni SUA
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close