Antena 3 CNN Actualitate Social Fiul lui Burnei, şi el medic, vorbeşte pentru prima dată de cazul tatălui său. Ce a dezvăluit bărbatul

Fiul lui Burnei, şi el medic, vorbeşte pentru prima dată de cazul tatălui său. Ce a dezvăluit bărbatul

Fiul lui Burnei, şi el medic, vorbeşte pentru prima dată de cazul tatălui său. Ce a dezvăluit bărbatul
de M.Z.    |    16 Dec 2016   •   19:15

Fiul doctorului Gheorghe Burnei, Cristian, a reacționat pentru prima dată după ce părintele său s-a trezit în arest la domiciliu, fiind cercetat penal pentru luare de mită și fiind acuzat de operații-experiment efectuate pe copii.

Cristian Burnei, și el medic, specialist în ortopedie-traumatologie, le spune prietenilor care doreau să constituie un grup de ajutorare pe Facebook pentru doctorului anchetat, că demersul pe rețeaua de socializare nu-l ajută, potrivit Știrilekanald.ro.

"Vreau să vă spun că toate comentariile și scrierile pe Facebook nu-l ajută cu nimic. Poveștile și susținerile tuturor sau condamnările tuturor pe Facebook nu ajută cu nimic. Judecătorul a respins Facebook ca măsură justificativă sau acuzatorie, asta că a cerut procurorul asta, dorind să o citeze pe mama fetiței respective, A., și a fost respins, că nu toți au FB. În consecință, dacă cineva vrea să-l susțină sau să-l ajute trebuie să-și scrie de mână povestea, să-și scrie la sfârșitul declarației că a fost condiționat sau nu financiar, să semneze și să ofere CNP, nr. de tel și alte detalii încât să poată să fie contactat de procuratură. Protestul nu ajută cu nimic. Decât moral, ca sprijin pentru omul ăsta care tată a fost mai mult altora decât mie sau surorii mele!

Nimeni nu mă credea că eu nu mă vedeam/întâlneam cu el luni calendaristice la rând. Cu surprindere plăcută sau nu, habar nu am cum să o echitez, am constatat că am mai mulți frați/surori decât am crezut vreodată, asta că mulți copii operați de el au ales să-i spună așa, că-l consideră tatăl lor! Vă accept pe toți ca frați, deși nu știam până acum, și sper să putem să-l ajutăm. Asta pentru că mulți îi spuneau ”tatăl meu”. Nu vă pot sfătui la nimic, ce și cum să faceți, acțiuni sau alte măsuri de protest! Nu am cum. Plângem, jelim, bocim toată familia de ceva timp. Nu pricepem, nu înțelegem ce, cum și de unde ni se trage nenorocirea asta. Am făcut numai bine, cum am considerat noi, în limita noastră de pricepere.

Cristian Burnei

Îmi asum tot ce am scris. Dacă vine de la mine va fi tratată altfel...", a declarat Cristian Burnei despre situația complicată în care se află tatăl lui.

Citiți și Detalii șocante. Surse: Doctorul Burnei ar fi implantat unor copii fragmente de oase de vită, bucăţi de tanc și şuruburi din comerţ

Şeful secţiei de ortopedie a Spitatului Marie Curie, Gheorghe Burnei, a fost plasat duminică în arest la domiciliu.

Scandalul a apărut în urma unui articol apărut pe Casa Jurnalistului, în care doctorul este acuzat de părinţii unei fete de 19 ani că ar fi experimentat cu un implant neomologat pe fiica lor, atunci când era doar o fetiță.

De atunci fata a făcut deja 11 operații și tot nu se mai poate deplasa. Totodată, cel supranumit "Îngerul copiilor" este acuzat şi că ar fi luat şpagă.

Profesorul Burnei, suspendat din activitate de UMF Carol Davila

Ce spune Gheorghe Burnei despre experimentul care a schilodit pe viaţă o fată

×
Subiecte în articol: Gheorghe Burnei
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close