Fiul lui Dan Adamescu, despre moartea tatălui său: „Și-a pierdut încrederea în România și pofta de viață”

24 Ian 2017   •   11:33
Fiul lui Dan Adamescu, despre moartea tatălui său: „Și-a pierdut încrederea în România și pofta de viață”

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit, la vârsta de 68 de ani, pe patul unui spital din București, unde se afla din decembrie.

Reprezentantul său și al fiului său, Mihaela Petrovan, transmite presei că, de când a fost spitalizat, Dan Adamescu a stat intubat și în comă indusă. ”Cele 15 afectiuni de care suferea i-au slabit constant corpul, lovitura fatala fiindu-i data de streptococul auriu, cu care a fost contaminat in conditiile inumane din inchisoare”, transmite aceasta.

La rândul său, fiul omului de afaceri, Alexandru Adamescu, a transmis: ”A crezut paână la capat in dreptate. Era convins ca va fi achitat, caci nu putea sa conceapa ca intr-un stat de drept poate fi condamnat fara probe. Din pacate a murit pierzandu-si increderea in Romania si pofta de viata. A fost parasit de sotia iubita in cele mai grele momente, dovedind astfel ca a fost ahtiata strict dupa banii lui. Compania pe care a crescut-o timp de 15 ani, Astra Asigurari, i-a fost falimentata de oameni care l-au acuzat apoi de consecintele actiunilor lor. Azi toate firmele lui sunt pe cale sa fie nationalizate in urma acestor nedreptati. Iar eu pus pe lista neagra. A fost prea mult chiar si pentru luptatorul Dan Adamescu! Acesta este adevarul despre tatal meu. Multi au ales sa-l judece fara sa-i cunoasca situatia si fara sa-l cunoasca cu adevarat. A fost un om demn, caruia nu-i facea placere sa iasa in fata, preferand sa isi vada de treaba. Nu s-a aparat public la fiecare acuzatie primita. A creat mii de locuri de munca si a format profesionisti, care stiu ca si azi ii poarta recunostinta. A fost un om pentru care numai gradul de inteligenta si volumul de munca au dat masura succesului sau. Nimeni si nimic altceva! Iar eu voi lupta pana la capat pentru a face cunoscut cata nedreptate i s-a facut de catre un stat opresiv, care confunda dreptatea cu interese oculte si care a ales sa condamne unul dintre putinii oameni de afaceri autentici. Sa-ti fie tarana usoara, tata!”.

 

Parteneri
x close