Antena 3 CNN Actualitate Social Focşani a intrat în carantină din cauza numărului mare de bolnavi COVID. Lista restricţiilor

Focşani a intrat în carantină din cauza numărului mare de bolnavi COVID. Lista restricţiilor

Oraşul Focşani a intrat în carantină din noaptea de joi spre vineri, după ce rata de infectare cu coronavirus a depăşit pragul de 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori.

Focşani a intrat în carantină din cauza numărului mare de bolnavi COVID. Lista restricţiilor
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Jonathan Hayward
de Georgiana Adam    |    22 Oct 2021   •   10:11

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea este cel care a luat această decizie, având în vedere că incidenţa în municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns la 7,72 cazuri la mia de locuitori, potrivit ziare.com.

Hotărârea a intrat în vigoare începând cu ora 0.00, astfel că, din această dimineaţă, toţi focşănenii vor trebui să poarte mască pe stradă şi să aibă declaraţie pe pe proprie răspundere, dacă ies din case între orele 20-5.00, dacă nu sunt vaccinaţi ori nu au trecut curând prin boală. 

La rândul lor, persoanele vaccinate trebuie să aibă certificatul verde.

Cu o zi în urmă, prefectul judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, i-a cerut primarului municipiului Focşani, Cristi Misăilă, să ia urgent noi măsuri pentru a evita o avalanşă şi mai mare a cazurilor de COVID-19 care ar putea duce la imposibilitatea de a mai gestiona pandemia.
 

×
Subiecte în articol: Focșani carantină COVID-19 restricţii
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close