Antena 3 CNN Actualitate Social Îi ajută pe alții, dar n-a scăpat de ghinion. Astrologul Mariana Cojocaru, despre cea mai mare traumă din viața ei

Îi ajută pe alții, dar n-a scăpat de ghinion. Astrologul Mariana Cojocaru, despre cea mai mare traumă din viața ei

Îi ajută pe alții, dar n-a scăpat de ghinion. Astrologul Mariana Cojocaru, despre cea mai mare traumă din viața ei
Sursa foto: Foto: Facebook/Mariana Cojocaru
de M.Z.    |    12 Sep 2017   •   18:16

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut mărturisiri despre unul dintre momentele de mare cumpănă din viața ei: în urmă cu mulți ani, a avut un accident de mașină, în urma căruia a fost în moarte clinică timp de 12 ore, după ce a suferit numeroase leziuni la nivelul capului.

„(...) am plecat la o petrecere la Iaşi şi ne întorceam de la Iaşi spre Bucureşti, între Focşani şi Buzău, maşina a alunecat pe gheaţă, era februarie. A alunecat maşina şi a acroşat un copac. Eu am fost lovită la cap rău de tot, puteam să fiu desfigurată. M-am operat la Bucureşti”, a povestit Mariana Cojocaru, potrivit libertatea.ro.

„Am stat în moarte clinică cam 10-12 ore. Am comunicat cu Dumnezeu. Am simţit un canal de lumină spre care m-am îndreptat, acolo am comunicat cu Dumnezeu, în momentul în care am revenit pe pământ mi-am adus aminte asta, mi-am dat seama că, după iniţieri, trebuie să ajut oamenii”, a mai spus astrologul.
 

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru accident moarte clinica
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close