Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini șocante: Femeie care amenința cu sinuciderea, salvată de pompieri

Imagini șocante: Femeie care amenința cu sinuciderea, salvată de pompieri

Imagini șocante: Femeie care amenința cu sinuciderea, salvată de pompieri
14 Feb 2018   •   13:50

Sunt imagini șocante de la o operațiune de salvare. Pompierii au intervenit în forță pentru a salva o femeie care amenința de 12 ore că se aruncă de la balcon.

Femeia de 37 de ani se afla la etajul șase al unui bloc de pe strada Constantin Rădulescu Motru din sectorul 4 și a fost salavată în ultimul moment. Pompierii de la ISU se temeau că aceasta este foarte slăbită după atâtea ore, așa că au organizat o diversiune.

În timp ce un salvator i-a atras atentia sub pretextul că îi dă o haină, un altul a venit de la etajul superior, pe o coardă și a împins-o pe femeie în casă.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București, a venit cu precizări despre operațiunea de salvare în emisiunea Obiectiv de la Antena 3.

„Vestea bună este că femeia a fost transportată la spitalul Alexandru Obregia pentru a primi tratament și investigații de specialitate. Este o intervenție cu totul atipică, cea pe care am desfășurat-o astăzi. O astfel de salvare de la înălțime nu am mai avut și evident a impus și un grad de risc, un grad de complexitate, pentru că o astfel de operațiune depinde de o astfel de decizie (...)Femeia nu a colaborat foarte bine, nu ne-a spus niciun moment care este motivul pentru care ar recurge la acest gest, nici membrii familiei nu au știut să ne ofere detalii”.

×
Subiecte în articol: imagini socante operatiune de salvare
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close