Antena 3 CNN Actualitate Social În premieră. Femeia din România care a câștigat cea mai râvnită competiție din industria parfumeriilor independente

În premieră. Femeia din România care a câștigat cea mai râvnită competiție din industria parfumeriilor independente

În premieră. Femeia din România care a câștigat cea mai râvnită competiție din industria parfumeriilor independente
26 Mar 2018   •   19:20

Există în lume oameni scăldați în lumină, a căror fericire pare că se construiește singură și fără efort. Miros rapid succesul în afaceri, trăiesc o iubire ca în povești și tot ce ating se tranformă în flori. 

Am cunoscut și noi un astfel de om, o româncă și am înțeles că esența fericirii și performanței ei într-o industrie de miliarde și aproape ermetică nu are legătură cu norocul, ci cu modestia, talentul, ambiția și respectul față de oameni. Așa e Mădălina Stoica, un parfum de femeie.

Muzică veche, braserii celebre, cafenele cochete și arome de tot felul, așa miroase Parisul, unul dintre cele mai mare furnicare ale lumii și vitrina de lux a Europei în materie de parfumuri sofisticate. O industrie cu o cifră d afraceri de zeci de miliarde de euro și un seif nesecat care aruncă pe piața mondială sute de branduri noi, în fiecare an. Recent însă, printre giganții care domină această lume, și-a făcut loc și un parfum personalizat cu esență românească.

Suntem la Art and Olfaction Awards, cea mai râvnită competiție din industria parfumeriilor independente. La ediția din 2016, câștigătorul a dat peste cap orice clasament și orice așteptare. Rețineți acest ”MAD” din denumirea mărcii. Cu el începe povestea primei românce pe al cărui produs a fost scris cu majuscule ”Parfumul Anului în Lume”.

”O parte de inconștiență, o parte de ambiție, o aprte de nebunie, poate. Prima aterizare a fost în SUA. A fost de a avea o nouă experiență de viață și s-a dovedit a fi începutul unei noi cariere.”, spunea Mădălina.
 O fată simplă, talentată și ambițioasă de la noi a început să adune ingredientele succesului de la alții. A călcat pe urmele unor mari creatori. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close