Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiu puternic la o fabrică din Oradea. Focul a fost lichidat după cinci ore

Incendiu puternic la o fabrică din Oradea. Focul a fost lichidat după cinci ore

Incendiu puternic la o fabrică din Oradea. Focul a fost lichidat după cinci ore
01 Apr 2018   •   19:58

Update: Echipajele ISU Crişana s-au deplasat cu rapiditate, însă pompierii au localizat cu greu incendiul, întrucât mai multe hale au fost cuprinse de un fum dens, iar intervenţia lor a fost îngreunată.

Fumul înecăcios şi toxic a ajuns şi peste Oradea, motiv pentru care comisarul şef al Gărzii de Mediu Bihor, Mihai Togor, le-a recomandat orădenilor să nu iasă din casă şi să ţină geamurile închise.

Incendiul de la fabrica UAMT din Oradea a fost lichidat la ora 18.45, după aproape cinci ore de intervenţii ale echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, a anunţat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al instituţiei.

Știre inițială: Un incendiu puternic a izbucnit, duminică după-amiază, la fabrica UAMT din Oradea, care produce componente auto, iar pentru stingerea focului au fost mobilizaţi zeci de pompieri militari cu mai multe autospeciale, intervenţia fiind dificilă din cauza fumului gros degajat.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, Camelia Roşca, incendiul a izbucnit, duminică după-miază, într-o hală din cadrul fabricii UAMT din Oradea, în care erau depozitate mase plastice, deşeuri din carton şi ulei hidraulic.

Camelia Roşca a spus că la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri cu nouă autospeciale dintre care şapte cu apă şi spumă, iar două pentru intervenţia la înălţime.

Potrivit sursei citate nu au fost înregistrate victime, însă intervenţia pompierilor este extrem de dificilă din cauza fumului dens şi înecăcios degajat în incendiu, scrie News.ro.

×
Subiecte în articol: incendiu incendiu puternic
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close