Antena 3 CNN Actualitate Social Ion Iliescu povestește despre primul sărut cu doamna Nina în Cişmigiu

Ion Iliescu povestește despre primul sărut cu doamna Nina în Cişmigiu

Ion Iliescu povestește despre primul sărut cu doamna Nina în Cişmigiu
14 Sep 2017   •   09:01

Fostul preşedinte Ion Iliescu a povestit cum a cunoscut-o pe soţia sa, Nina, unde s-au sărutat prima dată şi cine le-a cântat la nuntă, potrivit adevarul.ro.

„Ne-am cunoscut la 18 ani, eram elevi amândoi, ea la Haşdeu, eu la Spiru Haret, eram activi şi unul şi celălalt. Primul sărut, ca la fiecare, în parcul Cişmigiu. Şi apoi plimbările prin Parcul Carol. Eu locuiam în Piaţa Filaret şi mergeam deseori în parcul vecin nouă”, a rememorat Iliescu.

Fostul preşedinte susține că el și soția sa sunt foarte romantici, iar povestea lor a fost una „de dragoste la prima vedere”.

„După cel de-al doilea an de studenţie, în 1951, pe 21 iulie, am decis să ne căsătorim. Pe vremea aceea nu aveam nimic. Nu ne puteam permite nunţile de azi. Am mers împreună cu cele două mame şi două mătuşi. În prima zi, în apartamentul de bloc din piaţa Filaret, la noi acasă, câţiva din partea mea, câţiva din partea ei şi a doua zi, la ei acasă, în cartierul Giuleşti, la o casă, sub o boltă de viţă, iarăşi cu membrii celor două familii. La mine acasă, au venit doar doi prieteni”, s-a confesat Iliescu.

 

×
Subiecte în articol: sarut
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close