Antena 3 CNN Actualitate Social Mare atenție! O nouă metodă de înșelătorie face ravagii! Trebuie să ai mare grijă la aceste persoane

Mare atenție! O nouă metodă de înșelătorie face ravagii! Trebuie să ai mare grijă la aceste persoane

Mare atenție! O nouă metodă de înșelătorie face ravagii! Trebuie să ai mare grijă la aceste persoane
28 Mar 2019   •   21:12

După metoda de înșelătorie ”accidentul”, în plasa căreia au picat mii de români, a apărut alta, pe care hoții o folosesc pentru a-i deposeda de bani sau bunuri pe creduli. Astfel, distribuitorul licențiat de gaze naturale şi de energie electrică în județul Suceava solicită consumatorilor de gaz şi electricitate să permită accesul echipelor specializate în citirea contoarelor.

Compania are obligaţia legală de a realiza, în zona de responsabilitate, citirea contoarelor de gaz şi electricitate. Angajaţii companiei desemnate să citească contoarele pot fi recunoscuţi după brandul EPlus care se regăseşte pe legitimaţiile de serviciu. Semnul EPlus ar trebui să se găsească și pe îmbrăcămintea pe care aceştia o poartă în timpul programului de lucru. Citirea contoarelor este obligatorie, potrivit reglementărilor legale în vigoare, şi totodată stă la baza procesului de facturare. Datele colectate în urma citirii contoarelor sunt transmise de către Delgaz Grid furnizorilor de gaz sau electricitate pentru care au optat consumatorii.

Compania solicită consumatorilor ca în condiţiile în care sesizează neconformităţi în modul de prezentare a persoanelor care se ocupă de citirea contoarelor, să le sesizeze la numerele de telefon Delgaz Grid : 0800.800.900; 0800.800.366, pentru a evita interacţiunea cu falşi cititori, scrie monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: metoda ravagii persoane atentie
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close