x close

Mesaje emoționante scrise pe asfalt, după moartea românului care aştepta transplantul pulmonar. „Nu vreau să mor ca el!” 

06 Iul 2018   •   10:29
Mesaje emoționante scrise pe asfalt, după moartea românului care aştepta transplantul pulmonar. „Nu vreau să mor ca el!”  Foto: bizbrasov.ro

Protestatarii din Braşov au scris pe strada din faţa Prefecturii mai multe mesaje pentru tânărul care a murit în aşteptarea unui transplant pulmonar.

Aproximativ 100 de protestatari din Braşov au încercat să blocheze, joi seara, mai multe treceri de pietoni, traversând continuu strada, însă Poliţia a deviat circulaţia.

„Şi eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el!“ (referitor la tânărul care a murit în aşteptarea unui transplant pulmonar”, „De ce nu ieşi cu noi la proteste?“ sau „De ce facem o catedrală, când e paragină în şcoli şi spitale?“, sunt câteva dintre mesajele scrise.

Călin Farcaş, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Braşov, care aştepta un transplant pulmonar de mai bine de doi ani, a murit luni noapte la Institutul „Marius Nasta” din Capitală.

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

transplant asfalt Brasov
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati