Antena 3 Actualitate Social Moartă din cauza silicoanelor. Concluziile procurorilor în dosarul morţii nevestei interlopului Belgian Tănase

Moartă din cauza silicoanelor. Concluziile procurorilor în dosarul morţii nevestei interlopului Belgian Tănase

11 Mai 2017   •   10:51
Moartă din cauza silicoanelor. Concluziile procurorilor în dosarul morţii nevestei interlopului Belgian Tănase
Sursa foto: Foto: adevarul.ro

După patru ani de la moartea Marianei Ciobotaru, nevasta interlopului Belgian Tănase, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul au ajuns la concluzia că medicii şi asistentele reclamaţi nu pot fi tras la răspundere penală, potrivit adevarul.ro.

Parchetul clasează acest dosar pentru a doua oară. Prima dată, rudele tinerei decedate au atacat însă în instanţă soluţia de clasare şi au obţinut la Tribunal redeschiderea dosarului.

La acel moment, avocaţii familiei Tănase spuneau că procurorii s-au raportat în luarea deciziei doar la circumstanţele din timpul operaţiei, fără a verifica eventualele deficienţe medicale de dinainte şi de după intervenţia chirugicală.

„Nu s-au realizat analizele corespunză­toare înaintea operaţiei şi, în ceea ce priveşte supravegherea postoperatorie, aceasta nu s-a realizat deloc“, spuneau avocaţii.

Întreaga poveste a început în anul 2013, atunci când tânăra, amamă a șane copii, a mirit în urma unei operaţii chirurgicale de corecţie a silicoanelor.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close