Antena 3 CNN Actualitate Social Prima zi de școală. Carmen Iohannis a preluat, ca diriginte, o clasă a IX-a: „Fiind an centenar, aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte”

Prima zi de școală. Carmen Iohannis a preluat, ca diriginte, o clasă a IX-a: „Fiind an centenar, aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte”

Prima zi de școală. Carmen Iohannis a preluat, ca diriginte, o clasă a IX-a: „Fiind an centenar, aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte”
Sursa foto: Foto: Facebook/Carmen Iohannis
10 Sep 2018   •   11:45

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a declarat, luni, la Sibiu, unde a participat la ceremonia de deschidere a anului şcolar la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", că a preluat, ca diriginte, o clasă de „boboci”.

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. „Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură. E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis.

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, iar în anul şcolar trecut a fost dirigintă la o clasă a XII-a.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close