Taxe colosale pentru un divorţ. Cine este femeia care trebuie să plătească 50 de milioane de euro pentru jumătate dintr-o avere

de S.T.    |    24 Sep 2015   •   11:37
Taxe colosale pentru un divorţ. Cine este femeia care trebuie să plătească 50 de milioane de euro pentru jumătate dintr-o avere Foto: Agerpres

Carmen Adamescu, soţia milionarului Dan Adamescu, va trebui să plătească 50 de milioane de euro în cazul în care cere la divorţ daune morale şi jumătate din averea familiei. Este taxa de timbru fixată de judecători, după ce Carmen Adamescu a deschis procesul de divorţ, în urmă cu două luni.

Carmen Adamescu spune că soţul ar fi înşelat-o şi ar fi umilit-o şi ar fi încercat să-i fure din banii câştigaţi din afacerile familiei. Pentru toate aceste motive, Carmen Adamescu a cerut despăgubiri de 10 milioane de euro şi partajarea în mod egal a averii comune. Însă la auzul veştii că trebuie să plătească 50 de miliaone de euro, soţia milionarului a cerut să fie scutită de plata taxelor sau să le plătească în rate pentru că nu câştigă mai mult de 10.000 de euro lunar.

Şi în cazul soţilor Patriciu, instanţa a stabilit ca Dana Patriciu să plătească taxe colosale. Îniţial, taxa de timbru a fost de 436 de milioane de lei, apoi Judecătoria Sectorului 1 a redus valoarea la 76 de milioane de lei.

ExitPOLL
x close