Antena 3 CNN Actualitate Social Veste bună pentru Cătălina Ponor. Ce se întâmplă cu fosta gimnastă după ce și-a încheiat cariera

Veste bună pentru Cătălina Ponor. Ce se întâmplă cu fosta gimnastă după ce și-a încheiat cariera

Veste bună pentru Cătălina Ponor. Ce se întâmplă cu fosta gimnastă după ce și-a încheiat cariera
Sursa foto: Foto: Catalina Ponor/Facebook
12 Dec 2017   •   17:18

Gimnasta română Cătălina Ponor, retrasă recent din activitate, a fost nominalizată în ancheta pentru cea mai bună sportivă a anului, organizată de Asociația Internațională a Presei Sportive (AIPS).

Membrii AIPS o pot vota pe Ponor (30 ani), medaliată anul acesta cu aur la bârnă la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca, pe site-ul asociației, până la data de 28 decembrie.

Sportiva din Constanța și-a anunțat retragerea din activitate după Campionatele Mondiale de la Montreal, ultimul concurs la care a participat fiind Openul Mexican (25 noiembrie), unde a câștigat două medalii de aur și una de argint. În cariera sa, Cătălina Ponor a cucerit 23 de medalii la competițiile majore: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint și 2 bronz) și 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint și 3 bronz).

La secțiunea cea mai bună echipă au fost nominalizate formația masculină de polo a Croației, echipa de rugby a Angliei, echipa de Cupa Davis a Franței, echipa masculină de handbal a Franței, echipa de fotbal a Germaniei, echipa de baschet Golden State Warriors (NBA), selecționata feminină de fotbal a Olandei, echipa Noii Zeelande câștigătoare a Cupei Americii la yachting, echipa de fotbal Real Madrid, naționala masculină de volei a Rusiei, echipa feminină de volei a Serbiei, reprezentativa masculină de baschet a Sloveniei.

De asemenea, există și o secțiune rezervată celor mai bune facilități pentru presă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Catalina Ponor gimnasta cariera sportiva
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close