Antena 3 CNN Actualitate Soldaţii americani au făcut curăţenie pe plajele româneşti

Soldaţii americani au făcut curăţenie pe plajele româneşti

Soldaţii americani au făcut curăţenie pe plajele româneşti
26 Sep 2015   •   18:38

Soldaţii americani au făcut curăţenie pe plajele româneşti. Aproape 200 de militari de la baza din Mihail Kogălniceanu au lăsat armele de-o parte şi au pus mâna pe greble şi saci de gunoi şi au strîns hîrtiile, mucurile de ţigară şi sticlele aruncate de turişti de-a lungul verii. 

 
Soldaţilor li s-au alăturat şi oficiali ai Ambasadei Statelor Unite, alturi de Dean Thompson, însarcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti. Cu toţii au vrut să atragă atenţia că trebuie să respectăm natura dacă nu vrem să fim sufocaţi de deşeuri.
 
Sectoarele de plajă au fost luate la picior şi nicio sticlă, hârtie, ambalaj sau mucuri de ţigară nu le-a scăpoat soldaţilor de la baza militară Mihail Kogălniceau şi US Navy.
 
În doar cîteva ore, străinii au strîns sute de saci cu gunoaie. 
 
Alaturi de soldaţii americani s-au aflat angajaţi ai ambasadei SUA la Bucureşti însotiti de copiii lor, care nu au ratat ocazia de a arăta cît este de important să menţinem plajele curate. 
 
Cîţiva turişti aflaţi pe plajă n-au putut privi nepăsători la eforturile soldaţilor americani. 
 
MIlitarii au vrut să marcheze astfel Ziua Internaţională a Curăţeniei pe plajă, celebrată în fiecare an pe 20 septembrie. 
 

×
Subiecte în articol: soldati americani soldati
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close