Antena 3 CNN Actualitate Solidaritatea, armă împotriva nedreptăţii! Antena 3 a lansat un apel naţional la solidaritate cu victimele abuzurilor

Solidaritatea, armă împotriva nedreptăţii! Antena 3 a lansat un apel naţional la solidaritate cu victimele abuzurilor

Solidaritatea, armă împotriva nedreptăţii!  Antena 3 a lansat un apel naţional la solidaritate cu victimele abuzurilor
de S.T.    |    22 Iul 2015   •   08:19

Pentru noi, solidaritatea nu este doar un simplu cuvânt. De-a lungul a 10 ani, Antena 3 a fost de partea celor nedreptăţiţi, de partea celor care au avut de suferit în urma acţiunilor politice sau din justiţie.

De aceea, începând de azi, veti observa că prezentatorii, moderatorii şi invitaţii de la Antena 3 poartă o cocardă albă.  Este un semn de solidaritate cu victima celor şapte violatori din judeţul Vaslui, pe care justiţia i-a eliberat şi, mai mult, tânăra a ajuns sa fie considerată vinovata în comunitate.

Este un semn de solidaritate cu Mariana Rarinca, femeia care a stat dupa gratii 6 luni după care a fost declarată nevinovată. Este un semn al empatiei noastre cu victimele unor judecători şi procurori care se dovedesc corupţi, unelte jalnice ale regimului Băsescu!

Va invităm, ca de atâtea ori, să ne fiţi alături! Confecţionaţi-vă cocarde albe şi purtaţi-le la muncă, pe stradă, în mijloacele de transport. Arătaţi că vă pasă de suferinţa semenilor voştri şi fortaţi-i pe cei care pot să ia decizii să fie corecţi!

Distrugerea vieţilor unor semeni trebuie să înceteze. Noi, cei de la Antena 3, vom ieşi din nou pe stradă, vă vom dărui cocarde şi vă vom explica de ce solidaritatea românilor va deveni o armă împotriva nedreptăţii!

Trimiteţi pe [email protected] fotografiile cu voi purtând cocarda albă, alături de un mesaj de solidaritate.



×
Subiecte în articol: solidaritate violata Nu abuzurilor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close