Antena 3 CNN Actualitate Sorina Pintea, adusă înapoi în arest după câteva ore petrecute la spital

Sorina Pintea, adusă înapoi în arest după câteva ore petrecute la spital

Update: Sorina Pintea a revenit în arestul Poliției Capitalei după câteva ore petrecute la spital, unde ea solicitase de dimineață să fie transportată, transmite Poliția Română într-un comunicat.

Sorina Pintea, adusă înapoi în arest după câteva ore petrecute la spital
Sursa foto: Foto: Gov.ro
02 Mar 2020   •   15:39

 

”Cu privire la solicitările dumneavoastră, facem următoarele precizari : Persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.
La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă”, se arată într-un comunicat.

Știrea inițială: Sorina Pintea a fost scoasă din arest și va fi transferată la spital așa cum a cerut prin intermediul avocaților.

O dubă de la Arestul Central o va transporta pe Sorina Pintea la un spital din Capitală pentru îngrijiri medicale. Starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății este una precară, ba mai mult decât atât, duminică a fost chemată și o ambulanță la Arestul Central, i s-au pus niște perfuzii.

A făcut o cerere care a fost aprobată de Arestul Central și va merge la spitalul unde aceasta a mai făcut investigații medicale. Pintea a făcut o solicitare pentru a putea fi pusă sub tratament chiar de medicul care o îngrijește.

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close