Antena 3 CNN Actualitate Specialiştii SIE s-au pus pe super-specializare: în modă, design, gastronomie şi chiar ginecologie

Specialiştii SIE s-au pus pe super-specializare: în modă, design, gastronomie şi chiar ginecologie

Specialiştii SIE s-au pus pe super-specializare: în modă, design, gastronomie şi chiar ginecologie
31 Mai 2013   •   10:51

Serviciul de Informaţii Externe pare că se ocupă şi cu amenajări interioare, modă, gastronomie şi chiar ginecologie. Asta dacă judecăm după sumele cheltuite de SIE pentru reviste şi ziare din domeniile enumerate, a arătat jurnalistul Iosif Buble, în ediţia de vineri dimineaţă a emisiunii "Previziunile zilei", de la Antena 3.

Evident că specialiştii trebuie să fie la patru ace, apretaţi şi fără nicio scamă. Asă că pe lista cheltuielior figurează şi servicii de spălătorie şi ... descămoşare.

Specialiştii SIE s-au pus pe super-specializare şi sunt gata să scoată din bugetul institutiei nu mai puţin de 10 mii de EURO pentru abonamente la ziare şi reviste.

Pe lângă ziarele şi revistele accesibile oricărui cetăţean, specialiştii SIE s-au abonat şi la publicaţii despre care s-ar spune că nu au nici o legătură cu natura serviciului. Găsim astfel  titluri specializate în design interior , în ginecologie si alte specializări medicale si nu numai.

Chiar dacă citesc publicaţii despre care unii ar spune că nu au nici o treabă cu natura serviciului lor, agentii tot trebuie să fie la patru ace. SIE e gata să plătească în jur de 50 de mii de euro pe servicii de spălătorie, calcat şi descămoşare.

Spălarea bunurilor să se realizeze astfel încât să se elimine complet praful, petele, a mirosurile neplăcute, bacteriile si alergenii,fără ca aspectul sau rezistenta tesăturilor să fie afectate.



×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close