Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Locomotiva unui tren accelerat a luat foc în localitatea Dumbrăveni. Incendiul a fost stins

Suceava. Locomotiva unui tren accelerat a luat foc în localitatea Dumbrăveni. Incendiul a fost stins

Suceava. Locomotiva unui tren accelerat a luat foc în localitatea Dumbrăveni. Incendiul a fost stins
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Noi 2010   •   18:05

Locomotiva unui tren accelerat care circula de la Botoşani spre Suceava a luat foc, marţi seară, în zona localităţii sucevene Dumbrăveni, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, nu există victime în urma incendiului, pasagerii fiind evacuaţi.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, colonel Ioan Burlui, a declarat că incendiul a izbucnit la locomotiva trenului accelerat Botoşani-Timişoara, între localităţile Bucecea (Botoşani) şi Vereşti (Suceava), în zona Dumbrăveni.

Acesta a mai adăugat că linia respectivă de cale ferată nu este electrificată.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 18.30, a declarat şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonel Ion Burlui, care a precizat că pompierii supraveghează în continuare locomotiva.
   
Burlui a adăugat că cele patru echipaje de pompieri ale ISU Suceava care au intervenit la faţa locului au reuşit să lichideze incendiul, care a fost provocat de spargerea unui rezervor de ulei de la transformator.
   
"Forţele noastre rămân în misiune de supraveghere", a precizat Ioan Burlui, care a precizat că se aşteaptă răcirea componentelor locomotivei întrucât există pericolul ca uleiui din rezervorul spart să curgă şi să se aprindă.
  
Şeful ISU Suceava a mai spus că o altă locomotivă din Vereşti urmează să preia cele trei vagoane ale trenului şi să le tracteze.
   



×
Subiecte în articol: locomotiva Suceava
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close