Antena 3 CNN Actualitate Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea

Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea

Apar noi informații cu privire la dosarul de corupție în care e implicată Sorina Pintea. Pe surse, acest dosar ar fi început acum patru zile. Pe 25 februarie, cel care deține compania care avea contracte cu spitalul din Baia Mare a făcut un denunț împotriva denunțătorului Sorinei Pintea, Mihai Costea. Urma să se vadă cu Costea pe 27 februarie să îi dea 120.000 de lei.

Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Feb 2020   •   22:50

Costea a venit în București pe 26 februarie, iar ziua următoare s-a făcut acel flagrant, într-o parcare. La momentul acela, bărbatula trebuit să spună ce făcea cu banii. Acesta a declarat că banii sunt pentru Pintea și că a mai luat o tranță de 10.000 de euro, în decembrie.

Au stabilit împreună cu acest denunțător să aibă o întâlnire cu Sorina Pintea. Acesta anunțat că vor avea o întâlnire la ora 14:00. Denunțătorul a intrat în anticamera biroului lui Pintea la 14:08. Sorina Pintea ar fi fost în birou cu o doamnă primar, iar secretarea ei i-a cerut lui Costea să aștepte în anticameră. În acest interval de la opt minute la 16 minute, el a cerut să fie anunțat dacă va fi primit de Sorina Pintea.

Ușa ar fi fost deschisă la birou, iar Sorina Pintea l-a salutat, iar el a zis că vede că are treabă și că îi lasă ceva în anticameră. Fostul ministru al Sănătății a zis ”ok”. Acesta a plecat de acolo la 14:17 minute. Denunțătorul a stat doar nouă minută.

La scurt timp au venit și procurorii, au găsit și punga cu bani. Pintea a negat toate acuzațiile.

Până la această oră nu a fost semnat un proces verbal de flagrant. A fost semnat un proces verbal de percheziție atunci când procurorii au mers în birou și au stat de vorbă cu Sorina Pintea. Există posibilitatea ca această chestiune a flagrantului să fie cumva o acțiune legată de modul în care a fost prins denunțătorul Sorinei Pintea și eventaul să extrapoleze procurorii și să spună acest lucru în cazul Sorinei Pintea.

 

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close