Antena 3 Actualitate Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea

Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea

29 Feb 2020   •   22:50
Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea
Sursa foto: Foto: Antena 3

Apar noi informații cu privire la dosarul de corupție în care e implicată Sorina Pintea. Pe surse, acest dosar ar fi început acum patru zile. Pe 25 februarie, cel care deține compania care avea contracte cu spitalul din Baia Mare a făcut un denunț împotriva denunțătorului Sorinei Pintea, Mihai Costea. Urma să se vadă cu Costea pe 27 februarie să îi dea 120.000 de lei.

Costea a venit în București pe 26 februarie, iar ziua următoare s-a făcut acel flagrant, într-o parcare. La momentul acela, bărbatula trebuit să spună ce făcea cu banii. Acesta a declarat că banii sunt pentru Pintea și că a mai luat o tranță de 10.000 de euro, în decembrie.

Au stabilit împreună cu acest denunțător să aibă o întâlnire cu Sorina Pintea. Acesta anunțat că vor avea o întâlnire la ora 14:00. Denunțătorul a intrat în anticamera biroului lui Pintea la 14:08. Sorina Pintea ar fi fost în birou cu o doamnă primar, iar secretarea ei i-a cerut lui Costea să aștepte în anticameră. În acest interval de la opt minute la 16 minute, el a cerut să fie anunțat dacă va fi primit de Sorina Pintea.

Ușa ar fi fost deschisă la birou, iar Sorina Pintea l-a salutat, iar el a zis că vede că are treabă și că îi lasă ceva în anticameră. Fostul ministru al Sănătății a zis ”ok”. Acesta a plecat de acolo la 14:17 minute. Denunțătorul a stat doar nouă minută.

La scurt timp au venit și procurorii, au găsit și punga cu bani. Pintea a negat toate acuzațiile.

Până la această oră nu a fost semnat un proces verbal de flagrant. A fost semnat un proces verbal de percheziție atunci când procurorii au mers în birou și au stat de vorbă cu Sorina Pintea. Există posibilitatea ca această chestiune a flagrantului să fie cumva o acțiune legată de modul în care a fost prins denunțătorul Sorinei Pintea și eventaul să extrapoleze procurorii și să spună acest lucru în cazul Sorinei Pintea.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close