Antena 3 CNN Actualitate Un cap al mafiei italiene a fost prins la Oradea

Un cap al mafiei italiene a fost prins la Oradea

Un cap al mafiei italiene a fost prins la Oradea
02 Feb 2011   •   21:22

Unul dintre capii Mafiei italiene a fost prins miercuri după amiază la Oradea. Bărbatul de 39 de ani era urmărit internaţional el fiind condamnat la 14 ani de închisoare după ce a a omorăt doi oameni. Doi ani s-a ascuns de mâna lungă a justiţiei. Acum aşteaptă extrădarea.

Bărbatul din imagini este unul dintre căpitanii uneia dintre cele mai mari organizaţii mafiote din lume care reuneşte peste 100 de familii din Italia şi Statele Unite. Era căutat în Italia pentru uciderea unui rival în afaceri şi a unui bătrân care a nimerit, din întâlmlare în mijlocul răfuielii mafiote. De un an şi jumătate italianul îşi făcea veacul în Romania unde îşi găsise şi o iubită.

 


Autorităţile italiene l-au dat în urmărire internaţională în luna decembrie a anului trecut. În urmă cu trei zile poliţiştii români au pornit pe urmele mafiotului.

“S-a stabilit ca este mebru al gruparii mafiote Drageta. A fost condamnat la 14 ani pentru omor cu două victime”, a declarat comisarul şef Traian Berbeceanu, şef BCCO Alba.

Bărbatul a fost dus, miercuri seară, în faţa instanţei pentru confirmarea mandatului de arestare. Iar în zilele următoare va fi predat autorităţilor italiene.

×
Subiecte în articol: cap Oradea
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close