Antena 3 CNN Actualitate Un clujean care tracta o şină de cale ferată cu doi cai, cercetat pentru furt

Un clujean care tracta o şină de cale ferată cu doi cai, cercetat pentru furt

Un clujean care tracta o şină de cale ferată cu doi cai, cercetat pentru furt
Sursa foto: Foto: morts-musings.co.uk
05 Dec 2011   •   17:23

Un clujean este cercetat de Poliţie pentru furt, după ce a luat două şine de cale ferată, depozitate în aporpierea gării comunei Ploscoş, judeţul Cluj.

Poliţiştii  din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, l-au prins, duminică, în flagrant delict pe raza comunei Ploscoş, în  apropierea staţiei CFR din localitate, pe clujeanul de 36 de ani din aceeaşi localitate, în timp ce tracta cu atelajul tras de doi cai, o bucată de şină de cale ferată în lungime de aproximativ 4,5 metri.
   
În urma unui control efectuat de poliţişti, la domiciliul bărbatului a mai fost găsită o bucată de şină în lungime de doi metri.
   
Aceste două şine au fost recuperate şi predate în custodie unui impiegat de mişcare din staţia CFR, stabilindu-se totodată că prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.000 lei.
   
În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că O.N. s-a deplasat în apropierea gării din comuna Ploscoş de unde, de pe o zonă paralelă cu calea ferată unde erau depozitate a sustras cele două bucăţi de şină de cale ferată. Pe una a reuşit să o transporte la domiciliu, iar când încerca sa o transporte şi pe a doua, a fost surprins de poliţişti.
   
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close