Antena 3 CNN Actualitate Un comisar-şef elucidează misterul morţii Elodiei Ghinescu. Ce s-ar fi întâmplat cu trupul fostei avocate

Un comisar-şef elucidează misterul morţii Elodiei Ghinescu. Ce s-ar fi întâmplat cu trupul fostei avocate

Un comisar-şef elucidează misterul morţii Elodiei Ghinescu. Ce s-ar fi întâmplat cu trupul fostei avocate
07 Sep 2018   •   18:15

Cazul disparitiei Elodiei Ghinescu a pus pe jar romanii in ultimii ani. Toti l-au banuit pe sotul ei, politistul Cristian Cioaca, de crima si se pare ca aceasta ipoteza prinde din ce in ce mai mult contur.

Pentru prima data de la decesul Elodiei Ghinescu, anchetatorii vorbesc deschis despre ce s-a intamplat in noaptea crimei, mai mult, dau indicii cum ca avocata ar fi fost ucisa de sotul ei cu pistolul pe care acesta il detinea, scrie stirilekanald.ro.

Comisarul sef Vasile Viorel, coordonatorul anchetatorilor care lucreaza la cazul Elodia, a explicat de ce Cristian Cioaca a ajuns singurul suspect de crima in acest dosar.

"Tot dormitorul in care cei doi locuiau are tei straturi de vopsea. In locul in care s-au descoperit urme de sange sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet si unul de vopsea. Sub parchet s-a gasit o cantitate de sange ce ne-a dus la concluzia ca acolo a fost o crima", a spus acesta.

Anchetatorul crede ca trupul Elodiei a fost sectionat in baie si banuieste ca arma crimei a fost chiar pistolul lui Cristian Cioaca. "Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar consideram ca a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem ca acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan", a declarat comisarul sef Vasile Viorel.

 

×
Subiecte în articol: elodia ghinescu Cristian Cioaca
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close