Antena 3 CNN Actualitate Un consilier local a fost prins la furat ştiuleţi, alături de fiul său. De ce nu îi anchetează Poliţia

Un consilier local a fost prins la furat ştiuleţi, alături de fiul său. De ce nu îi anchetează Poliţia

Un consilier local a fost prins în flagrant, noaptea, pe un teren agricol de pe raza comunei Dumbrava din judeţul Prahova, furând porumb cu căruţa. Proprietarul terenului l-a filmat si a postat imaginile pe Facebook.

Un consilier local a fost prins la furat ştiuleţi, alături de fiul său. De ce nu îi anchetează Poliţia
de Claudia Popovici    |    03 Sep 2020   •   17:15

Bărbatul în vârstă de 73 de ani, consilier local PSD în comuna Dumbrava, judeţul Prahova, a fost prins, alături de fiul său, la furat porumb. Cei doi erau cu căruţa plină de ştiuleţi pe câmpul unui localnic. 

Proprietarul terenului a fost chemat la faţa locului de paznicii terenului, care l-au surprins pe consilier încărcând şi ascunzând porumbul în căruţă, sub un strat de lucernă proaspăt cosită.

Ajuns în câmp, proprietarul terenului, un bărbat de 60 de ani, i-a somat pe indivizi să descarce căruţa, în timp ce îi filma. Cum este campanie electorală, iar proprietarul terenului este simpatizant PNL, omul a postat imediat imaginile pe Facebook, dar nu a mai chemat şi poliţia. 

Păgubitul şi-a recuperat porumbul şi nu a mai făcut nicio plângere. Astfel, consilierul local şi fiul acestuia nu vor putea fi cercetaţi penal pentru furt.

×
Subiecte în articol: furt porumb consilier local dumbrava
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close