Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: CODUL GALBEN de ceaţă a fost PRELUNGIT

UPDATE: CODUL GALBEN de ceaţă a fost PRELUNGIT

UPDATE: CODUL GALBEN de ceaţă a fost PRELUNGIT
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2014   •   12:02
UPDATE: Meteorologii au emis, duminică dimineaţă, mai multe atenţionări de cod galben de ceaţă pentru zonele de centru, est şi sud ale ţării, incluzând Capitala, fenomenul determinând scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.
 
Până la ora 13.15, se manifestă ceaţă şi polei local în zonele joase din judeţul Harghita, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, precum şi pe drumurile naţionale şi europene aferente.
 
Ceaţă, dar şi chiciură, burniţă şi polei se semnalează şi pe spaţii relativ extinse în judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea şi local în judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene, până la ora 14.00.
 
Până la amiază, mai este ceaţă şi pe arii relativ extinse în judeţele Olt şi Vâlcea şi pe arii restrânse în Dolj şi Gorj, inclusiv municipiile Slatina, Râmnicu Vâlcea, Craiova şi Târgu Jiu, în jumătatea de sud a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău şi local în Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov (inclusiv municipiul Bucureşti), Teleorman, inclusiv drumurile naţionale şi europene aferente.

------------

Nu scăpăm de ceaţă nici în această dimineaţă. Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ceaţă pentru jumătate din ţară. 
 
Astfel, pe şoselele din Oltenia, Muntenia şi Moldova se va circula cu dificultate din cauza vizibilităţii reduse, în unele locuri chiar şi sub 50 de metri.
 
Avertizarea este valabilă până la ora 10:00.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close