Antena 3 Alegeri Locale 2016 Călin Popescu-Tăriceanu: USB nu este decât o himeră

Călin Popescu-Tăriceanu: USB nu este decât o himeră

07 Iun 2016   •   15:41
Călin Popescu-Tăriceanu: USB nu este decât o himeră

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că votul care s-a îndreptat către Uniunea Salvaţi Bucureşti reflectă o pierdere de încredere a cetăţenilor în partidele politice deja cunoscute. 

"Votul care s-a îndreptat către USB, care nu este un partid, el este o mişcare anti-sistem alcătuită din oameni care nu au niciun fel de competenţe nici profesionale, nici administrative, dar reflectă o pierdere de încredere a cetăţenilor în partidele politice deja cunoscute pe scena politică, chiar dacă USB nu este decât o himeră. USB îl pun în aceeaşi linie cu votul pe care l-au dat foarte mulţi cetăţeni la alegerea preşedintelui Iohannis în 2014, după care a urmat o uriaşă dezamăgire. Aş îndrăzni să spun că ar fi bine să reflecteze foarte serios, pentru că acelaşi lucru se va întâmpla şi cu votul dat pentru USB. Nu are structuri, nu are oameni pregătiţi, nu este o formaţiune politică care să funcţioneze coerent. A reprezentat o opţiune de moment pentru cei care au o nemulţumire", a susţinut liderul ALDE. 

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, la rândul său, că marţi începe practic pentru partid campania electorală pentru alegerile parlamentare. 

El a spus că în acest sens va fi evaluată activitatea parlamentarilor pe care îi are în acest moment ALDE, dar şi potenţialii candidaţi care ar putea fi propuşi pentru legislatura viitoare. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close