Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a jurnalistului Dan Andronic, după condamnarea primită în dosarul Ferma Băneasa

Prima reacție a jurnalistului Dan Andronic, după condamnarea primită în dosarul Ferma Băneasa

Jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat, joi, la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Ferma Băneasa. În celași dosar, omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prințul Paul – trei ani și patru luni.

de Gabriel Dano    |   

"Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!", a scris jurnalistul Dan Andronic, la scurt timp după ce ce judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au dat verdictul. Dan Andronic este fost consultant politic al premierilor Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, apoi al PDL şi al preşedintelui României, Traian Băsescu, actual director EVZ.

În iunie 2019, la fond, Curtea de Apel Brașov îl achitase pe Dan Andronic, alături de israelienii Benjamin Steinmetz, Tal Silberstein și Moshe Agavi.

Jurnalistul Dan Andronic a fost luat în vizor de procurorii DNA în timp ce era consultantul politic al fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

Facebook/ Dan Andronic

Prima reacție a lui Remus Truică

"Acesta este prețul atunci cand respecti toate regulile și nu te îndoi către ceea ce ți se cere... Din păcate, reparațiile ce survin peste mulți ani, pot repara doar partial latura morală", a declarat, Remus Truică, în exclusivitate pentru Antena 3.

Omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

Subiecte în articol: Dan Andronic
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor