Antena 3 CNN Actualitate Social Doi britanici au fost dați în judecată de fiul lor, după ce au câștigat la loto. Motivul este incredibil

Doi britanici au fost dați în judecată de fiul lor, după ce au câștigat la loto. Motivul este incredibil

Doi britanici, care au câștigat la loterie în 2011, au fost chemați în instanță chiar de fiul lor. Nemulțumirea lui era că aceștia nu îi mai dau bani. Scandalul a luat proporții de-a lungul anilor, iar ambele tabere se acuză reciproc, informează The Telegraph.

Dave Daws și soția sa Angela au devenit milionari după ce au câștigat marele premiu la loteria Euromillions, în urmă cu șase ani. Ei au primit atunci marele premiu de 110 milioane de lire. Imediat, Dave și-a sunat fiul, pe Michael, și i-a dat vestea cea mare, acesta fiind plecat atunci să lupte în Afganistan.

Potrivit Libertatea.ro, Dave și Angela susțin că au oferit peste 30 de milioane de lire rudelor și prietenilor apropiați. Printre cei care au beneficiat de aceste daruri se numără și Michael, care ar fi primit 1,5 milioane de dolari, în doi ani.

În timp, însă, relația dintre Michael și tatăl său s-a deteriorat. Acum, bărbatul în vârstă de 32 de ani își acuză tatăl că nu mai are grijă de el, deși îi promisese că va face acest lucru mereu și că nu va mai avea niciodată grija banilor.

Mai mult decât atât, el a mers în instnață pentru a-și obliga tatăl pentur a-i oferi sprijin financiar pentru tot restul vieții sale.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!