Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga spaniolă blochează transferul lui Neymar la Paris

Liga spaniolă blochează transferul lui Neymar la Paris

Liga spaniolă de fotbal a anunţat joi că a refuzat să accepte plata clauzei de eliberare, de 222 milioane euro, care ar fi permis plecarea lui Neymar de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain. 

''Reprezentanţii legali ai jucătorului s-au prezentat la sediul Ligii spaniole pentru a achita suma, însă La Liga a respins plata'', a declarat un purtător de cuvânt al organismului sportiv spaniol pentru AFP. 

Achiziţionarea lui Neymar de către PSG a fost contestată de Liga spaniolă de fotbal. Preşedintele acestui for, Javier Tebas, a anunţat că va sesiza UEFA şi va face o plângere împotriva clubului PSG pentru nerespectarea regulilor fair play-ului financiar impus cluburilor. 

Tebas acuză Qatarul că injectează fonduri în PSG, violând astfel regulile fair play-ului financiar al UEFA şi cele legate de concurenţa în Uniunea Europeană. 

Neymar a fost transferat în 2013 de la Santos la FC Barcelona pentru 57,1 milioane de euro, dar dezvăluirile ulterioare au arătat că preţul de transfer a fost aproape de 100 de milioane de euro. 

Subiecte în articol: Neymar FC Barcelona psg transfer
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are