Antena 3 CNN Politică Misterul împrumutului lui Ion Ștefan. „Nu sunt un om sărac”

Misterul împrumutului lui Ion Ștefan. „Nu sunt un om sărac”

Ștefan Ion, propunerea PNL pentru șefia Ministerului Dezvoltării, a fost nevoit să dea explicații, la audierea de la Parlament, despre împrumutul de 1,4 milioane de lei acordat unei angajate de la cabinetul său parlamentar, care a sponsorizat apoi PNL cu aceeași sumă, la europarlamentare.

Întrebare: ”În declarația de avere aveți un împrumut dat de 1,4 milioane de lei, iar la Alina Dimitriu apare că a luat un împrumut de 1,4 milioane. E vorba de dvs., o cunoașteți?”

Răspunsul lui Ion Ștefan: ”Eu nu sunt un om sarac. Am avut dividende de milioane de euro pe an. Banii de care spune domnul Rădulescu sunt în declarația de avere. Ei sunt înregistrați”.

„Dai e o contribuție mare la europarlamentare și te face Orban ministru?”

Potrivit unor surse, Ion Ștefan a împrumutat-o pe Ana Maria Dimitriu, angajată la cabinetul său parlamentar, cu suma uriașă de 1,4 milioane de lei, bani pe care aceasta i-a dat PNL-ului, în campania electorală, deși se afla la numărul 15 pe lista de europarlamentare, deci avea o poziție neeligibilă.

„Domnișoara angajată la cabinetul parlamentar al lui Ion Ștefan a sponsorizat partidul, pe lista căruia a candidat pe un loc imposibil de atins, la europarlamentare, cu o sumă mai mare decât toți greii partidului. Domnul ministru propus apare cu aceeași sumă în declarația de avere, dar nu spune cui i-a dat. Și acum ajunge ministru. Să fie oare o schemă? Dai e o contribuție mare la europarlamentare și te face Orban ministru? E o întrebare la care și Orban și Ștefan ar fi trebuit să răspundă”, a spus Oana Zamfir, la Antena 3.

Subiecte în articol: Oana Zamfir
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB