Antena 3 CNN Actualitate Social Când vor avea căldură locuitorii din Drumul Taberei. Anunțul făcut de RADET

Când vor avea căldură locuitorii din Drumul Taberei. Anunțul făcut de RADET

Situația alimentării cu căldură se ameliorează și va reveni la normal de miercuri dimineața pentru abonații din cartierele bucureștene Militari și Drumul Taberei, a declarat, marți, directorul general adjunct al RADET București, Marian Agiu.

"Situația alimentării cu căldură se ameliorează din această seară și va reveni la normal din dimineața zilei de 6 ianuarie pentru abonații din cartierele Militari și Drumul Taberei. De către RADET București au fost întreprinse numeroase intervenții la ELCEN în perioada acestor zile pentru a ni se furniza din CET Vest parametrii solicitați", a spus Agiu, potrivit agerpres.ro.
 
Potrivit acestuia, RADET București nu a avut avarii în rețeaua primară în perioada 31 decembrie 2015 - 5 ianuarie 2016.
 
"Faptul că abonații noștri au în apartamentele din imobilele alimentate de noi temperaturi cu 5, 6 sau 7 grade Celsius mai mici decât este normal pentru această perioadă, în care temperaturile exterioare sunt cuprinse între -2 și -10 grade Celsius, este cauzat de faptul că ELCEN ne furnizează agentul termic la parametri mai scăzuți cu 10% față de cerințele noastre în aria pe care o alimentăm din CET Vest, adică în cartierele Drumul Taberei și Militari. Menționez că RADET București nu a fost informat că în CET Vest sunt sau au fost probleme tehnice în această perioadă. Pentru a asigura cu căldură abonații noștri din dimineața zilei de 4 ianuarie am micșorat aria deservită de CET Vest, fapt ce a făcut să crească puțin temperaturile din apartamente", a menționat Agiu.
 
RADET a anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că furnizarea încălzirii și a apei calde de consum către mai multe blocuri din sectorul 6 s-a efectuat cu dificultate, din cauza parametrilor scăzuți ai agentului termic livrat de SC Electrocentrale București (ELCEN) din CET Vest.
 
Zonele afectate au fost: cartierul Drumul Taberei, în perimetrul străzilor Vasile Milea, Timișoara, Sibiu, 1 Mai și Brașov, respectiv cartierul Militari, în perimetrul străzilor Iuliu Maniu, Virtuții, Veteranilor și Politehnicii.
 

Subiecte în articol: RADET căldură Drumul Taberei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște