Antena 3 Campanii Drapelul Romaniei Când oamenii sunt învăţaţi de mici să iubească steagul naţional. "Am crescut cu drapelul în suflet!" (Ina, 8 ani)

Când oamenii sunt învăţaţi de mici să iubească steagul naţional. "Am crescut cu drapelul în suflet!" (Ina, 8 ani)

de M.Z.    |    06 Noi 2012   •   17:18
Când oamenii sunt învăţaţi de mici să iubească steagul naţional. "Am crescut cu drapelul în suflet!" (Ina, 8 ani)
Sursa foto: Foto: Facebook/Drapelul Romaniei

Mii de români de pretutindeni s-au alăturat campaniei noastre, "Pe tricolor e scris unire". Pagina de Facebook dedicată iniţiativei a reunit în doar câteva zile peste 3.000 de români care vor să îşi arate dragostea faţă de drapelul naţional.

Pagina de Facebook "Drapelul României" a strâns mii de mesaje de la românii de pretutindeni. Campania a reuşit să ajungă şi la sufletul celor mici, care ne-au trimis mesaje de apreciere:

"Am crescut cu drapelul în suflet!", ne-a scris pe pagina de Facebook Ina, în vârstă de 8 ani.Iar cei mari, părinţi şi bunici, nu s-au lăsat mai prejos. "Noi călătorim destul de mult şi, în fiecare călătorie, aşezăm cu grijă drapelul în valiză şi îl purtăm cu noi în avioane, vapoare", ne spune Sorin Caltun.

În unele zone ale României, oamenii sunt învăţaţi de mici să iubească drapelul naţional.

"Suntem mândri să arătam tuturor portul nostru tradiţional alături de tricolorul nostru atât de drag, cu care venim în fiecare an la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Trăiască România!", ne scrie Florin Bera, pe pagina de Facebook.

"Tricolorul, la bine şi la rău", încheie cititorul nostru, Ioan Popescu.

Vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să ne ajutaţi să dovediţi că tricolorul este un simbol cu care mândrim. Puteţi pune un steag la balcon, în curte sau puteţi înnoda o panglică tricoloră la oglinda maşinii. Haideţi să arătăm că suntem români şi drapelul ne reprezintă! 

Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe
contul de Facebook al campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE" şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea
o secţiune dedicată campaniei. Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou surpriză, în platoul Antena 3 !
×
Subiecte în articol: steag drapelul romaniei tricolor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close