Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Ce cadou va primi persoana care va trimite cel mai inspirat mesaj din cadrul campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE"

Ce cadou va primi persoana care va trimite cel mai inspirat mesaj din cadrul campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE"

Ce cadou va primi persoana care va trimite cel mai inspirat mesaj din cadrul campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE"
14 Noi 2012   •   07:38

Două săptămâni mai aveţi la dispoziţie pentru a trimite un mesaj, o fotografie sau un filmuleţ în cadrul campaniei Antena 3 "Pe tricolor e scris unire". Cel care va reuşi să ne trimită cel mai convingător material din această campanie va primi cadou din partea noastră un steag semnat de pugilistul Lucian Bute.

Tricolorul oferit cadou de Antena 3 este chiar cel pe care sportivul l-a avut aproape de suflet la ultima lui victorie de la Montreal, în faţa rusului Denis Grachev.

Câştigătorul va fi anunţat chiar de ziua naţională, pe 1 Decembrie. Drept urmare, vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să dovediţi că tricolorul este un simbol cu care vă mândriţi.

Niels Schencker vă prezintă premiul:


Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe contul de Facebook al campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE" şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea
o secţiune dedicată campaniei. Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou surpriză, în platoul Antena 3 !


×
Subiecte în articol: drapelul romaniei tricolor Lucian Bute
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close