Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei "Nu mă simt niciodată mai mândră decât atunci când, în acordurile imnului de stat al României, se arborează pe catarg drapelul ţării"

"Nu mă simt niciodată mai mândră decât atunci când, în acordurile imnului de stat al României, se arborează pe catarg drapelul ţării"

"Nu mă simt niciodată mai mândră decât atunci când, în acordurile imnului de stat al României, se arborează pe catarg drapelul ţării"
Sursa foto: Foto: Facebook - Drapelul Romaniei
06 Noi 2012   •   07:41

Campania "Pe tricolor e scris Unire" promovată de Antena 3 îndeamnă toţi românii să se unească sub drapelul naţional. Aproape trei mii de români de pretutindeni au găsit în pagina de Facebook "Drapelul României" un prilej de a demonstra cât de important este tricolorul în viaţa lor.

Mii de români s-au alăturat campaniei Antena 3 "Pe tricolor e scris Unire". Toţi ne-au dovedit că iubirea de ţară şi de tricolor nu au nici vârstă, nici graniţe.

"Port acest Tricolor cu mine de aproape zece ani (acelaşi steguleţ, nu altul) şi sunt mândru că sunt român şi nici nu-mi este ruşine că sunt comandant de navă" spune Viorel Moga pe Facebook.

"Nu m-am simţit niciodată mai mândră decât atunci când, în acordurile imnului de stat al României, se arborează pe catarg drapelul ţării. E o surpriză pe care turiştii cu care vizitez Ţara Sfântă o au în croaziera de pe Marea Galilei. Ca ghid turistic, în excursiile din străinătate, dar şi din ţară, folosesc şi eu tricolorul ca semn de recunoaştere. Să fim mândri că suntem români!" - Antoaneta Capsa




"Tricolorul are un loc de cinste, la balconul casei mele. Indiferent de anotimp, locuinţa mea poartă mereu drapelul" - Mioara Predescu

"Sub faldurile tricolorului au fost mulţi patrioţi. Azi sunt puţini. Am ridicat tricolorul în speranţa că vom ajunge măcar unde am fost!" - Georgeta

"Drapelul se poartă şi în cer! Tricolorul a fost dedicat primei femei paraşutist din România, la un concurs de paraşutism feminin organizat în centrul Bucureştiului, în parcul Izvor."  - Petre Mitrea

"Patriotismul se învaţă în familie, acasă, de la părinţi! Să spui că nu-ţi iubeşti ţara este ca şi cum ai spune că nu-ţi iubeşti mama! Cine nu simte aşa, trăieşte o adevarată dramă! Au murit prea mulţi oameni pentru ca eu să pot face această fotografie!" - Mihaela Bădoi



Puneţi  un steag la balcon, în curte sau înnodaţi o panglică tricoloră la oglinda maşinii!  Haideţi să arătăm că suntem români şi drapelul ne reprezintă! 

Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe
contul de Facebook al campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE" şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea
o secţiune dedicată campaniei. Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou surpriză, în platoul Antena 3 !







×
Subiecte în articol: tricolor drapelul romaniei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close