Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei "Tricolorul îl port în suflet, dar şi la vedere, la loc de cinste". Românii se alătură campaniei Antena 3 "Pe tricolor e scris UNIRE"

"Tricolorul îl port în suflet, dar şi la vedere, la loc de cinste". Românii se alătură campaniei Antena 3 "Pe tricolor e scris UNIRE"

"Tricolorul îl port în suflet, dar şi la vedere, la loc de cinste". Românii se alătură campaniei Antena 3 "Pe tricolor e scris UNIRE"
Sursa foto: Foto: Facebook - Drapelul Romaniei
01 Noi 2012   •   17:00

Sute de români din toată ţara şi de peste hotare se alătură campaniei Antenei 3, PE TRICOLOR E SCRIS UNIRE. Copii de numai câţiva ani, tineri plecaţi peste graniţe să-şi câştige existenţa, bătrâni mândri de o viaţă de tricolor au găsit în pagina Antenei 3 de pe Facebook locul ideal pentru a îndemna românii la patrotism.

Moise Alina Daniela
ne învaţă că drapelul naţional trebuie purtat şi în suflet: "Tricolorul îl port în suflet, dar şi la vedere - el stă la loc de cinste în casa mea şi mă însoţeşte în călătoriile mele. O televiziune a iniţiat o campanie de arborare a tricolorului timp de o lună de zile. Mă alătur acestei campanii din tot sufletul"

Mihaela Vlad
e mândră de ţara ei şi nu a uitat România nici când a cucerit culmile munţilor, mereu alături de tricolor.

Dragostea pentru tricolor trebuie inspirată copiilor de la cea mai fragedă vârstă, ne arată învăţătoarea Urziceanu Floricica: "Elevii mei au învăţat să cinstească tricolorul din clasa I.

Andrea Angelica
s-a alăturat campaniei noastre şi vrea să contribuie cu...... jurnalul drapelului său:
"1 Decembrie 2011 - Drapelul meu tricolor ajunge la Alba-Iulia cu ocazia Zilei Naţionale a României.
15-24 Ianuarie 2012 - Drapelul meu tricolor a susţinut sistemul SMURD şi a cerut redarea demnităţii poporului roman;
16 Octombrie 2012 - Drapelul meu tricolor s-a alăturat unei mări tricolore în care peste 50.000 de români au cântat într-un singur glas: "România! România!";
1 Decembrie 2012 - Drapelul meu tricolor va ajunge din nou la Alba-Iulia. Ce-ar fi dacă... mii de drapele tricolore i s-ar alatura...
"

Tricolorul flutură cu mândrie şi în Sfântu Gheorghe, ne spune Sanda Romana Feldiorean: "Elevii din clasa a VIII-a depun coroana de flori la Statuia lui Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, Covasna. De 1 Decembrie la Sfântu Gheorghe, Covasna!"



Antena 3 îndeamnă la unirea într-un singur suflet, sub drapelul naţional. Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe contul de Facebook al campaniei şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea o secţiune dedicată campaniei.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close