Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Sediul de campanie al USL Bucureşti, inaugurat în prezenţa lui Victor Ponta

Sediul de campanie al USL Bucureşti, inaugurat în prezenţa lui Victor Ponta

Sediul de campanie al USL Bucureşti, inaugurat în prezenţa lui Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mai 2012   •   19:59

Sediul de campanie al USL Bucureşti a fost inaugurat miercuri în prezenţa preşedintelui PSD, Victor Ponta, şi a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, informează Agerpres.

Primul-ministru a dorit să sublinieze că s-a aflat alături de candidaţii PSD şi USL la Primăria Generală şi la sectoarele Capitalei pentru a le transmite mesajul său de totală susţinere şi să le spună că pentru prima oară în 22 de ani există şansa ca Bucureştiul să aibă un primar general sprijinit de USL la fel ca şi primarii de sector, dar şi de Guvernul USL.

„Am dorit să fac această vizită nepregătită şi neanunţată la sediul de campanie al USL Bucureşti pentru a le spune candidaţilor noştri că au tot sprijinul meu ca preşedinte PSD, să văd cum s-au organizat şi să le spun că pentru prima oară în 22 de ani există şansa unui Bucureşti care să aibă la conducere o echipă în adevăratul sens al cuvântului şi un guvern al USL care să sprijine toate sectoarele Bucureştiului. (...) Este o şansă extraordinară, care vine odată la 22 de ani, de a avea în Bucureşti o echipă politică aleasă 100% sprijin al Guvernului României“, a declarat premierul.

El a remarcat că în ultimii 22 de ani au existat situaţii în care „primarul general a fost de o parte, iar consilierii de cealaltă parte“ sau echipa administrativă nu a avut sprijin politic.

La inaugurare au fost prezenţi candidaţii PSD la sectoarele 2, 3 şi 5, Dragoş Frumosu, Robert Negoiţă şi Marian Vanghelie, lideri de sectoare, numeroşi membri de partid.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close