x close

Ludovic Orban, către românii care vor dori să vină în ţară de Paşti: Sfatul meu sincer e să nu vină, decât dacă au motive extrem de serioase

de S.T.    |    02 Apr 2020   •   23:03
Ludovic Orban, către românii care vor dori să vină în ţară de Paşti: Sfatul meu sincer e să nu vină, decât dacă au motive extrem de serioase Facebook/ Guvernul Romaniei

Premierul Ludovic Orban transmite românilor care vor să vină în ţară în perioada sărbătorilor de Paşti, să vină doar dacă au motive extrem de serioase.

„Este aşteptat ca de sărbătorile de Paşte să fie o nouă revenire, dar le-am transmis şi ei ştiu foarte bine care sunt măsurile dispuse”, a declarat Orban la Digi24, joi seara.

Premierul a mai atras atenţia că cei care vin din zona Roşie vor sta în carantină 14 zile, iar cei care vin din ţările din zona galbenă, vor fi izolaţi la domiciliu unde i-ar putea infecta pe cei dragi.

„În cazul în care vin dintr-o zona roşie vor intra în carantină 14 zile, dacă vin din zona galbenă se dispune izolarea la domiciliu care e tot o formă de carantină, de asemenea, pe o perioadă de 14 zile. Recomandarea mea e să vină doar dintr-un motiv foarte serios.

Este posibil că dacă intră într-o formă de izolare să nu poată să sărbătorească Paştele în condiții normale. Sfatul meu sincer e să nu vină, decât dacă au motive extrem de serioase. Dacă au fost expuşi, vor sta 14 zile în carantină și pe de altă parte îi expun pe cei dragi”, a declarat Orban.

 

Citeşte mai multe despre:

Ludovic Orban pasti coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati