Antena 3 CNN Coronavirus Primul copil mort din cauza coronavirusului, în SUA. ”Asta ne amintește că boala ne afectează pe toți”

Primul copil mort din cauza coronavirusului, în SUA. ”Asta ne amintește că boala ne afectează pe toți”

Autoritățile Statelor Unite au raportat, marți, primul caz al unui minor mort în urma infecției cu noul COVID-19.

Primul copil mort din cauza coronavirusului, în SUA. ”Asta ne amintește că boala ne afectează pe toți”
Sursa foto: pixabay.com
25 Mar 2020   •   11:45

Doctor Barbara Ferrer, directorul Departamentului de Sănătate Publică din Los Angeles, a precizat că moartea minorului este un ”memento devastator care demonstrează că noul COVID-19 afectează toate vârstele”.

Potrivit unui comunicat de presă, tânărul locuia în Lancaster, California. Până în acest moment, nu există alte date despre identitatea acestuia. 

Tânărul este primul minor din Statele Unite care a pierdut lupta cu coronavirusul. Un comunicat din data de 18 martie spunea că, la momentul acela nu existau decese ale persoanelor mai mici de 19 ani, și mai puțin de 1% din decese erau ale unor persoane cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani.

Ferrer a declarat că, până în acest moment, au murit cel puțin 11 persoane în Los Angeles, 119 pacienți fiind spitalizați, scrie time.com

În cursul zilei de marți 53.660 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în Statele Unite, dintre care 703 persoane și-au pierdut viața, potrivit unui raport al cercetătorilor de la Universitatea Johns Hopkins.

×
Subiecte în articol: SUA coronavirus los angeles minor copil
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close