Antena 3 Coronavirus Nunți și botezuri, organizate cu asistentă medicală și triaj la intrarea în restaurant: "Așteptăm cu nerăbdare acest moment și suntem pregătiți"

Nunți și botezuri, organizate cu asistentă medicală și triaj la intrarea în restaurant: "Așteptăm cu nerăbdare acest moment și suntem pregătiți"

de Mia Lungu    |    10 Mai 2021   •   17:34
Nunți și botezuri, organizate cu asistentă medicală și triaj la intrarea în restaurant: "Așteptăm cu nerăbdare acest moment și suntem pregătiți"
Sursa foto: Hepta

Nunţile şi botezurile ar putea fi posibile, însă numai pentru cei vaccinaţi şi cu prezenţa unei asistente medicale la eveniment. Alin Caraman, președintele Asociației Furnizorilor din Insuatria Nunților a vorbit la Antena 3 despre ce ar presupune o astfel de măsură.

"Așteptăm cu nerăbdare acest moment și suntem pregătiți, mai ales că industria are nevoie de predictibilitate." a precizat Alin Caraman, luni, la Antena 3.

Acesta spune că asistentele medicale ar putea proveni din centrele medicale private.

"Dacă vorbim de nunți, vorbim de sâmbătă-duminică, când programul este mai relaxat. Dacă vorbim de orice loc din România, cei care au săli de evenimente sunt o forță în zonă și își permit financiar să apeleze la centre private astfel încât problema s-ar rezolva din punctul de vedere al organizatorilor.

Lucrurile nu sunt reglementate, dar noi, ca organizatori, am anunțat și am decis că firma noastră va plăti această asistentă și se va ocupa de toată infrastructură pentru acest triaj.

Organizatorii de evenimente fac lucruri frumoase, pentru că ei realizează cea mai frumoasă zi din viață unui cuplu. Așa că sunt convins că toți colegii din țară vor găși un mediu plăcut și agreabil, astfel încât, în câteva minute, invitații să poată trece de această zonă. Mai ales că ne așteptăm să fie omologate și aceste teste non-invazive pe baza de salivă." a mai spus acesta.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close