Antena 3 CNN Coronavirus Patru copii și o asistentă dintr-un centru de plasament din Iași, infectați cu coronavirus

Patru copii și o asistentă dintr-un centru de plasament din Iași, infectați cu coronavirus

Încă trei copii și o asistentă au fost confirmați pozitiv în centrul de plasament din Iași în care, la începutul săptămânii, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus un copil de nouă ani.

Patru copii și o asistentă dintr-un centru de plasament din Iași, infectați cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
29 Apr 2020   •   17:29

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, au fost finalizate 80 de teste din cele 133 efectuate în total la centrul de plasament din municipiul Iaşi unde un copil de nouă ani a fost depistat luni cu coronavirus.

"Rezultatele de laborator au evidenţiat faptul că patru persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre o angajată de la bucătăria centrului şi trei mici beneficiari ai serviciilor sociale. Mai sunt 53 de teste în lucru“, se arată într-un comunicat al DSP Iaşi.

Copilul confirmat inițial a ajuns, luni, la Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi pentru dializă. Băiatul a fost testat, iar rezultatul de laborator a arătat că este infectat cu noul coronavirus. Potrivit medicilor, copilul este asimptomatic şi a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase.

DSP a declanşat, marţi, o anchetă epidemiologică la centrul rezidenţial din municipiul Iaşi. Au fost recoltate în total 133 de probe, 88 de la angajaţii centrului şi 45 de la beneficiari ai serviciului social.
 

×
Subiecte în articol: centru de plasament Iași coronavirus
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close