Antena 3 CNN Coronavirus Peste 700 de persoane, vaccinate în primele ore de la începerea "maratonului vaccinării" la Timișoara

Peste 700 de persoane, vaccinate în primele ore de la începerea "maratonului vaccinării" la Timișoara

Peste 700 de oameni s-au vaccinat în primele ore ale "maratonului vaccinării" din Timișoara. Maratonul Vaccinării se desfășoară weekendul acesta, de vineri ora 16.00 până luni ora 8.00, în fața Sălii Olimpia din Timișoara.

Peste 700 de persoane, vaccinate în primele ore de la începerea "maratonului vaccinării" la Timișoara
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    23 Apr 2021   •   21:55

În acest interval, oamenii se pot vaccina direct la centru, fără programare. Conform reprezentanților DSP Timiș, până la ora 20.00, au fost vaccinate 717 de persoane, informează Mediafax.

Fotbalistul Cicerone Manolache, cel care are peste 100 de goluri marcate în prima liga din România, pentru Poli și pentru Farul, a stat la coada pentru a se imuniza în cadrul maratonului de vaccinare de la Timișoara.

"Comunitatea timișoreană se mobilizează din nou, pentru acest eveniment unic în România - 3 zile de vaccinare non-stop, fără programare.

Mulțumesc tuturor voluntarilor care fac asta posibil. Spuneți mai departe! Azi e o coadă deja lungă - veniți sâmbătă sau duminică, la ore mai puțin aglomerate. Sunt 10.000 doze Pfizer disponibile ", a precizat primarul Dominic Fritz.

Maraton de vaccinare anti-COVID la Timișoara

Peste 500 de cadre medicale, asistenții şi voluntari vor încerca să imunizeze timp de trei zile non-stop nu mai puțin de 13.000 de persoane.

Organizatorii au trăit o surpriză uriașă pentru că înainte de debutul maratonului, zeci de oameni au venit și s-au așezat la rând.

Noutatea acestui maraton de vaccinare care se desfășoară în premieră la Timișoara este aceea că oamenii nu au nevoie de programare, iar asta pentru că de programare se ocupă voluntarii de acolo.

Mai mult, în cadrul acestui maraton copiii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani se vor putea imuniza dacă vor avea acordul părinților.

×
Subiecte în articol: COVID-19 vaccinare Timisoara maraton
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close