Antena 3 CNN Economic Auto 80 de poliţişti rutieri, detaşaţi în Capitală pentru perioada sărbătorilor

80 de poliţişti rutieri, detaşaţi în Capitală pentru perioada sărbătorilor

80 de poliţişti rutieri, detaşaţi în Capitală pentru perioada sărbătorilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Dec 2010   •   23:31

Vremea din ce în ce mai rea şi goana de sărbători scot în stradă tot mai mulţi poliţişti de la Rutieră. Au fost deja aduşi 80 de agenţi din provincie cu misiunea clară să mai potolească un pic goana de pe drumurile Capitalei. După prima zi, poliţiştii s-au ales cu o listă nouă de scuze din partea şoferilor şi cu un teanc de permise ridicate.

În trei ore şi jumătate, poliţiştii au auzit câte o scuză la fiecare maşină oprită. "Foarte mulţi conducători auto invocă diverse motive şi fiecare pare îndreptăţit să încalce legea pentru că merge la grădiniţă sau la unchiul la spital", spune comisarul şef Daniel Vasile de la Brigada Rutieră.

Toţi au fost crezuţi pe cuvânt dar au rămas fără permisele de conducere: 26 pentru blocarea centrului liber al intersecţiei şi 58 pentru depăşirea coloanei aflate la semafor. Poliţiştii dau vina pe şoferii grăbiţi şi nervoşi când vorbesc despre haosul din trafic.

Pentru evitarea ambuteiajelor înaintea sărbătorilor, 80 de poliţişti din provincie au fost detaşaţi la Bucureşti. Poliţişti mai mulţi înseamnă şi mai multe controale în perioada care vine şi pe care Poliţia Rutieră o consideră cea mai grea din an.

Poliţişti rutieri detaşaţi în Capitală

×
Subiecte în articol: sărbători vreme
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close