Antena 3 Economic Auto Accident terifiant la Monza. Mecanicul echipei de Formula 1 HRT, lovit de maşina care părăsea boxele (VIDEO)

Accident terifiant la Monza. Mecanicul echipei de Formula 1 HRT, lovit de maşina care părăsea boxele (VIDEO)

13 Sep 2010   •   09:40
Accident terifiant la Monza. Mecanicul echipei de Formula 1 HRT, lovit de maşina care părăsea boxele (VIDEO)

Un mecanic german al echipei de formula 1 Hispania Racing (HRT) a fost rănit după ce maşina pilotată de Sakon Yamamoto l-a lovit când pleca de la pit-stop. Accidentul a avut loc duminică la Marele Premiu al Italiei.

Înregistrarea video arată cum mecanicul Marcel a fost aruncat violent la pământ în timp ce maşina lui Sakon Yamamoto părăsea boxele.

Mecanicul verifica radioul pilotului când un coleg a permis maşinii să plece prea devreme. Oficialii echipei HRT au declarat că Marcel nu şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce era transportat la spital. Un fost pilot al echipei HRT a declarat apoi că starea mecanicului este stabilă.

Marele Premiu al Italiei, a 14-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, disputat, duminică, pe circuitul de la Monza, a fost câştigat de pilotul echipei Ferrari, spaniolul Fernando Alonso.

Antena3.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close