Antena 3 CNN Economic Auto Aroganţa second-hand a lui Becali: Şi-a cumpărat Rolls-ul de la un afacerist din Mureş

Aroganţa second-hand a lui Becali: Şi-a cumpărat Rolls-ul de la un afacerist din Mureş

Aroganţa second-hand a lui Becali: Şi-a cumpărat Rolls-ul de la un afacerist din Mureş
Sursa foto: Foto: www.yosax.com
16 Sep 2010   •   11:08

Gigi Becali şi-a cumpărat Rolls-Royce-ul Phantom de la unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţul Mureş. Este vorba despre şeful Direcţiei pentru Sport Mureş, consilierul judeţean Doru Borşan, care avea maşina din 2007.

Informaţia apare la o zi după ce finanţatorul Stelei a coborât mândru din această maşină scumpă (care costă 325.000 euro, preţ CIP), declarând sus şi tare că a vrut să arate lumii cât de ?rău? o duce el pe timp de criză.

?Am făcut aşa, o aroganţă aşa, ca să nu mai..., aşa, pe criză aşa... că nu mai are Becali bani?, a spus miercuri Gigi Becali, după ce s-a afişat cu maşina la aeroport.

Gigi Becali, despre limuzina Rolls-Royce Phantom

Doru Borşan i-a vândut în urmă cu câteva zile maşina lui Becali, a declarat omul de afaceri, pentru Mediafax.

"Da, i-am vândut maşina lui Gigi Becali. Oricum, mă foloseam foarte rar de această maşină şi decât să stea în garaj mai bine am vândut-o. Aveam Rolls Royce-ul de doi ani şi jumătate", a precizat Borşan, care nu a dezvăluit valoarea tranzacţiei.

Înainte de a migra la PD-L, Borşan a fost liderul PNG-CD Mureş şi vicepreşedinte la nivel naţional. În 2008 când a părăsit PNG-CD, Borşan declara că nu îi este dator financiar lui Gigi Becali.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close