Antena 3 CNN Economic Auto Audi face publice imagini cu noul Q3, un SUV care va fi dezvăluit la Shanghai

Audi face publice imagini cu noul Q3, un SUV care va fi dezvăluit la Shanghai

Audi face publice imagini cu noul Q3, un SUV care va fi dezvăluit la Shanghai
Sursa foto: Foto: carmagazine.co.uk
13 Apr 2011   •   13:21

Micuţul SUV de la Audi, urmează a fi dezvăluit la show-ul auto de la Shanghai, săptămâna viiotare. Q3 este răspunsul celor de la Audi pentru BMW X1 şi va concura cu Range Rover Evoque şi viitorul Paceman de la Mini.

Primele imagini oficiale cu noul Q3 au fost date publicităţii de cei de la Audi, iar în ceea ce priveşte aspectul, Q3 nu şochează printr-un design revoluţionar. Aducând aminte Cross Coupe Quattro noul SUV pare a respecta tema principală a tuturor celorlalte modele de Audi disponibile pe piaţă.

Q3 este lung de 4,39 metri, lat de 1,83 şi înalt de 1,60, ceea ce îl face mai scurt, mai înalt şi mai lat decât principalul său concurent, BMW X1.

La lansare vor fi disponibile trei motorizări, două pe benzină şi unul pe motorină. Un al doilea model pe motorină urmând a fi pus pe piaţă în timp. Toate motorizările vor dezvolta un cuplu între 280 şi 380 Nm. Motoarele pe benzină au 170 şi 210 cai putere, motorul pe motorină, 177. Cel mai puternic motor pe benzină poate propulsa noul Q3 până la o viteză maximă de 230 de km/h, înregistrând 100 km/h în 6,9 secunde.

×
Subiecte în articol: imagini
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close