Antena 3 CNN Economic Auto Bihor: Un microbuz s-a izbit de o Dacie parcată, pe DN1. Patru oameni au fost răniţi

Bihor: Un microbuz s-a izbit de o Dacie parcată, pe DN1. Patru oameni au fost răniţi

Bihor: Un microbuz s-a izbit de o Dacie parcată, pe DN1. Patru oameni au fost răniţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Aug 2010   •   17:30

Patru oameni au fost răniţi, vineri, pe Drumul Naţional 1, în urma unui accident rutier. Microbuzul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi a lovit un autoturism Dacia parcat pe marginea drumului. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic din Oradea.

Accidentul s-a produs în dreptul localităţii bihorene Oşorhei. Potrivit Mediafax, microbuzul venea din Republica Moldova şi se îndrepta spre Italia.

Şoferul, un moldovean în vârstă de 42 de ani, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi apoi a părăsit carosabilul, izbindu-se de un autoturism marca Dacia parcat în faţa unei case. Microbuzul s-a oprit apoi în poarta imobilului respectiv.

În urma accidentului, cei patru pasageri ai microbuzului, cetăţeni din Republica Moldova, au suferit traumatisme la faţă.

"Probabil că pasagerii dormeau în momentul impactului. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde li s-au acordat îngrijiri medicale. Leziunile au fost însă uşoare, motiv pentru care au refuzat internarea", a declarat, pentru sursa precizată, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic din Oradea, dr. Hadrian Borcea.

Din primele cercetări reiese vinovat de producerea accidentului se face şoferul microbuzului, care nu a acordat atenţie în conducere.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rutier DN1 microbuz raniti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close