Antena 3 CNN Economic Auto BMW anunţă Z4 sDrive35is Limited Edition Mille Miglia (FOTO)

BMW anunţă Z4 sDrive35is Limited Edition Mille Miglia (FOTO)

BMW anunţă Z4 sDrive35is Limited Edition Mille Miglia (FOTO)
07 Mai 2010   •   16:29

Producătorul auto german BMW a anunţat lansarea ediţiei aniversare a roadster-ului Z4. BMW Z4 sDrive35is Limited Edition Mille Miglia onorează performanţa BMW la cursa Mille Miglia din 1940 şi a fost prezentată la ediţia 2010 a evenimentului, de ieri, relatează www.worldcarfans.com.

Doar 99 de unităţi ale vehiculului vor fi disponibile , şi toate vor fi vândute în Italia. Sdrive35is dispune de un motor twin-turbo de 3.0 litri, cu injecţie directă care produce 250 kW / 335 CP şi un cuplu de până la 450 Nm.

Maşina vine din standard cu kitul M aerodynamics şi are o culoare metalică mată, Pollaris şi o grilă a radiatorului de asemenea mată. La interior se regăseşte Alcantara şi piele, ca şi un volan inscripţionat cu litera M. Jantele gri închis din aliaj măsoară 19 inch şi au gravată inscripţia Mille Miglia.



?Victoria de la Mille Miglia din 1940 este şi astăzi o piatră de hotar în istoria brand-ului BMW şi nu este doar un martor al competenţei tehnice remarcabile, ci şi a pasiunii cu care se munceşte la BMW?, a declarat Dr. Klaus Draeger, membru al consiliului director al BMW.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: BMW
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close