Antena 3 CNN Economic Auto BMW X3 2011, prezentat în fotografii oficiale făcute publice chiar de producătorul german (FOTO)

BMW X3 2011, prezentat în fotografii oficiale făcute publice chiar de producătorul german (FOTO)

BMW X3 2011, prezentat în fotografii oficiale făcute publice chiar de producătorul german (FOTO)
14 Iun 2010   •   18:08

 

BMW a făcut publice 188 de fotografii oficial ale modelului X3 (varianta pentru 2011), care este însă în continuare camuflat. A doua generaţie a crossover-ului compact pare mai apropiată de pământ faţă de actualul model, relatează www.worldcarfans.com, care notează ca maşina vine şi cu alte modificări.

Printre acestea se numără partea frontală, inclusiv bara care este formată acum din trei secţiuni, farurile au fost redesenate, iar grila tipică BMW este mai mare. Oglinzile laterale au fost şi ele restilizate ca şi pragurile laterale.

Noul model pare că va avea un spate complet nou, care nu este atât de pătrăţos ca la prima generaţie a SUV-ului. În schimb este rotunjit, cu margini mai puţin ascuţite în zona lunetei, şi o bară frontală care se încadrează cu restul liniei posterioare.

bmx32011cam2txt_512

Primele fotografii ale interiorului înfăţişează crossover-ul cu scaune din piele, ajustabile, şi cu cusături vizibile. Acelaşi design a fost utilizat şi la alte părţi din interior, printre care cotiera şi inserţiile de la portiere.
bmx32011cam6txt_512

Noua generaţie BMW X3 va intra la vânzare până la finele acestui an, şi se presupune că va fi mai lat, mai lung, mai înalt şi cu un ampatament mărit faţă de actualul X3. Toate acestea se vor traduce în mai mult spaţiu pentru pasageri şi bagaje. În ciuda dimensiuniilor mai mari, noul X3 va fi mai uşor cu 25 de kilograme faţă de actualul model.

Mai multe detalii oficiale despre BMX X3 2011 vor fi făcute publice înaintea prezentării sale de la Paris, din septembrie.




Antena3.ro

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close